Vi är mor och dotter, Madeleine & Maria, och bor i Mölletofta, Klippan. Våra underbara chihuahuor tar upp en stor del utav våra liv. De delar nästan allt med oss och är lyckliga små mirakel. Därav vårt kennelnamn. Hundar är vårt absolut största intresse, framförallt chihuahua och allt omkring som rör denna lilla ras. Olika sorters djur har alltid funnits omkring oss – både stora och små.

Vår första chihuahua kom till oss i januari 2006. Det var en obeskrivlig lycka! Han heter Jasny och är väldigt speciell för oss båda. Han är otroligt förståndig och trogen hund. Varje hund i vår flock har en särskild plats hos oss och alla betyder väldigt mycket.

Under åren som gått har vi varit på många utställningar och haft väldigt kul tillsammans med både hundar och deras ägare. Vi trivs väldigt bra i naturen och särskilt i skogen. Här blir det mycket promenader, träning och bus. Hundarna förgyller vardagen och vi är mycket glada över att ha så härliga hundar i vår närhet.

Vi är medlemmar i både Svenska Kennelklubben (SKK) samt ChihuahuaCirkeln och vår kennel har genomgått besök från Svenska Kennelklubbens kennelkonsulenter utan anmärkning.

 

Kontakt:

Madeleine Malmberg
tel: 0702860861
mail: madeleine.malmberg@telia.com

Maria Malmberg
tel: 0702876700
mail: hbg_maria@hotmail.com